Groepsaccommodatie

Informatie kampeerboerderij Heytinkhorst

Groepsaccommodatie

Deze prachtige oude boerderij met 14 slaapkamers is het meest geschikt voor groepen van 20 tot 40 personen. Het groepsverblijf is ideaal voor familiereünies, familieweekenden en/of familiebijeenkomsten, maar ook voor groepen die een weekendje weg willen en van de rust willen genieten of voor bedrijven die op een leuke plek werkoverleg willen houden !! Het vakantiehuis, kampeerboerderij is het gehele jaar te huur. De accommodatie is ook erg geschikt voor kleinere groepen, deze huren dan alleen het achterhuis en dan wordt het voorhuis afgesloten, hier zit dan ook geen andere groep in. Ook voor kleinere groepen (20, 30, personen) blijft het groepsverblijf betaalbaar.
De groepsaccommodatie, kampeerboerij Heytinkhorst wordt maar aan één groep tegelijk verhuurd en is kindvriendelijk.

De mooie ruime oude vakantieboerderij 'Heytinkhorst' behoort tot het zogenaamde T-huis en het achterhuis dateert uit het jaar 1931. De omgeving is prachtig en rustig. Er zijn vele wandel- en fietsmogelijkheden ( fietsknooppunten )

De groepsaccommodatie is opgedeeld in drie gedeeltes, het Voorhuis, het Achterhuis en de Pinkenstal. Wat deze gedeeltes in houden kunt vinden bij Indeling.

Sanitaire voorzieningen:
Bij de huur van de Gehele Accommodatie heeft men de beschikking over 5 wastafels, 4 douches, 4 toiletten en 2 urinoirs. Bij de huur van alleen het Achterhuis heeft men de beschikking over 5 wastafels, 3 toiletten, 2 urinoirs en 3 douches.

Overige voorzieningen buiten:
Grote tuin met gazon, Volleybalveld, Tafeltennistafel, Terras, Basketbalpleintje, Voetbalveld, Speeltoestel met o.a. klimrek, glijbaan en schommels, Klimtoren "The Two Towers", Zandbak voor de kleintjes.

Gratis Internet, WiFi aanwezig:
Er is in de boerderij draadloos internet aanwezig.

Groepsaccommodatie Heytinkhorst 10-04-2021 ©